De kortfilm vertelt het verhaal van Eva, een alleenstaande moeder met drie kinderen die haar leven op orde probeert te krijgen. Ze is werkloos en werkt zich steeds dieper in de schulden. Toch helpt ze de mensen in de wijk en zorgt ze ervoor dat haar kinderen niets te kort komen. Tot er op een dag onverwachts bezoek komt ...

De film is van regisseur Nicolas Daenens en een productie van Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen en kleinVerhaal vzw.


Festivals

Begin september 2017 ging de film in première op het Filmfestival in Oostende. Hij is geselecteerd voor het Internationaal Kortfilmfestival Leuven (vertoningen op 4, 7 en 8 december 2017) en komt in aanmerking voor de publieksprijs. Op 16 december 2017 staat hij ook op het Festival van de Gelijkheid 2017 (Sphinx, Gent).

On tour

Wil je de film eindelijk ontdekken, nog eens zien of gewoon aan binge watching doen, dan kan je de komende weken en maanden hier terecht.

On demand

Organisaties of verenigingen die de film willen vertonen voor een eigen publiek kunnen terecht bij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (kleinVerhaal) of gebruiken het aanvraagformulier.


Nicolas Daenens met naam

>> Onze Vliegende Reporter sprak met regisseur Nicolas Daenens

>> Bekijk de website met al het nieuws over de film

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht