Samen voor een warme winter

De jaarlijks terugkerende periode voor mogelijke toekenning van de minimale levering aardgas loopt van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021. In die periode kunnen gezinnen met een aardgas-budgetmeter, die met aardgas verwarmen, aankloppen bij het OCMW voor een financiĆ«le tussenkomst. Vorige winter ontvingen 5.277 klanten in Vlaanderen de minimale levering. Dat is slechts 20% van het totaal aantal Vlaamse aardgas-budgetmeterklanten. Dat kan beter.

Jij kan daarbij helpen door de oproep te delen en mensen gericht aan te spreken.
Dank voor jouw medewerking!

Oproep

Print en verspreid onderstaande flyer (beschikbaar in 3 talen) bij mensen met een aardgas-budgetmeter, die met aardgas verwarmen, en spoor hen aan om de minimale levering aan te vragen bij het OCMW. Publiceer de tekst in je nieuwsbrief, buurtkrant of een andere publicatie die ook bij deze mensen terecht komt.

>> Nederlandstalige versie

>> Franstalige versie

>> Engelstalige versie


Meer info: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. ( 0474 - 91 96 65) en Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (0483 - 35 35 70)

Terug naar het nieuwsoverzicht